Conèixer més

la saleta

ad infinitum

foc

dr. josé morales

darrers anys

definir una emoció

paisatges estranyats

els meus homenatges

reflexions sobre l'art

La xarxa

carbonmade

el meu blog

Pensaments

En realitat l'art no existeix: existeixen els artístes (Ernst Gombrich).

Contingut legal

Política de Privacitat

Ferran Soriano - Escultor amb domicili social a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) informa als usuaris del seu “web-site”, de la seva POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. Totes les dades facilitades via formularis electrónics i / o correu electrónic seran tractats amb estricta confidencialitat d'acord amb la "Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de carácter personal", i informem que vosté té dret a la modificació i cancelació de les seves dades, envuiant un correu electrónic amb la solicitut a la adreça ferransorianoescultor@hotmail.com Les dades solicitades són estrictament necesaries per la correcte identificació del remitent i l'enviament d'informes de Ferran Soriano Escultor.

Consentiment del Remitent

Fen ús dels formularis existents o via correu electrónic, el remitent autoritza el tractament automatitzat de les dades incloses al mateix formulari o correu, inclos els proveidors o terceres companyies dels diferents serveis d'aquest "web-site".

Responsabilitat

Ferran Soriano Escultor rebutja la responsabilitat sobre informació continguda a les planes webs de terceres persones conectades amb enllaços (links), amb el "web-site" de Ferran Soriano Escultor.

Ferran Soriano Escultor no es fa responsable dels posibles errors de seguretat que es poden produir durant o després de l'accés al seu "web-site" o de les conseqüències que es poden derivar del mal ús del navegador o per l'ús de verisons no actualitzades d'aquest.

Copyright

La reproducció, cópia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o cualsevol altre activitat que es pot fer amb la informació continguda en aquest "web-site" i que es faci sense la autorització de Ferran Soriano Escultor és una infracció que castiga la legislació vigent. L'ús de marques o noms comerciala que es realitza en aquest "web-site" es purament informatiu, essent en el cas de terceres empreses o marques comercials les respectives propietaries dels drets d'imatge o marca dels mateixos. Si vosté, com a part d'aquestes empreses desitja cancel·lar o eliminar les referencies a la seva empresa pot contactar via correu electrónic a la adreça ferransorianoescultor@hotmail.com