Conèixer més

la saleta

ad infinitum

foc

dr. josé morales

darrers anys

definir una emoció

paisatges estranyats

els meus homenatges

reflexions sobre l'art

el taller

La xarxa

carbonmade

el meu blog

Pensaments

En realitat l'art no existeix: existeixen els artístes (Ernst Gombrich).

Els meus homenatges

La Diputació de Barcelona dins del seu programa ODA d'exposicions itinerants ha inclós la meva "Els meus homenatges" que , amb alguna diferència s'exposà l'any 2007 al Museu Monjo de Vilassar de mar.

El motiu de la proposta fou al complir-se, el proper 2010, 40 anys, des de que per primera vegada aparegué el meu nom en un catàleg: el XII concurs de pintura jove de la sala Parés de Barcelona.

Proposo amb aquest recorregut homenatjar persones - algunes conegudes personalment - admirades per mi, per llur obra, pensament, compromís social, etc. Amb alguns però sobretot l'amistat.

Són "homenatges" molt diversos que van des de la pintora Concha Ibáñez, poetes com Martí i Pol, Joan Brossa, Efi Cubero o Joaquim Horta, l'acrobata Elsa Moreno, joan Miró i Paco Candel, entre altres.

Tanmateix les obres, marquen l'evolució com autor, ja que recullen quasi 30 anys, de la primera (1980) i la última (2009), entre escultura i pintura. Per la qual cosa poden veure's diferents moments de la meva trajectòria, on influeix el moment que s'està vivint, social, cultural, polític i personal.

novetats